Massage

Ontspanningsmassage voorafgaand aan de zwangerschap

Als je even helemaal in je hoofd zit en niet meer kunt ontspannen tijdens een periode van onzekerheid en fysieke spanning kan een goede massage je helpen even uit je hoofd te komen en tot rust te komen. Gun jezelf dit moment van rust en geniet van deze massage.

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lijf, zodat je kindje zo goed mogelijk kan groeien. Ook bereid je lichaam zich voor op de bevalling. Al deze veranderingen doen niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel, mentaal en energetisch iets met jou. Daarom zijn massages ideaal om te ontspannen en weer op te laden.

Een massage:

  • vermindert klachten en ongemakken
  • ontspant zowel lichaam en geest, en
  • biedt steun, nabijheid warmte en liefdevolle omhulling.

Tijdens de zwangerschap bieden we de volgende massages:

Wij bieden heerlijke ontspanningsmassages vanaf +/- 20 weken zwangerschap. Tijdens deze massages is de focus even helemaal gericht op zelfzorg, je ligt op je zij en mag al je zorgen even loslaten en even helemaal ontspannen.

Kraammassage

Massages rondom de kraamperiode. Deze massage is een moment van welverdiende rust en ontspanning na de zwangerschap en bevalling. De massage ondersteunt het lichaam waardoor het sneller kan herstellen. De afvalstoffen worden afgevoerd en de energie vernieuwd.

Lactatiemassage

Als je een borstvoedingswens kun je ter voorbereiding je borsten masseren. Tijdens de massage wordt oxytocine en prolactine geproduceerd wat de aanmaak van melk bevorderd. Naast het ontvangen van de massage krijg je ook instructies voor het zelf uitvoeren van een lactatiemassage voor tijdens en vlak voor de voeding.

Wil je een massage inplannen neem dan contact met ons op. Kijk hier voor de prijzen.