Samenwerking

Wij werken graag samen met mensen die dezelfde passie hebben als wij! Hieronder zie je onze samenwerkingen. Ben jij ook op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan vooral contact met ons op!

Drogisterij Mevrouw Ooievaar

Drogisterij Mevrouw Ooievaar is een heel unieke drogisterij, met heel veel aandacht voor vrouwengezondheid. Vrouwen hebben hun eigen hormoonsysteem, met eigen klachten en eigen ‘oplossingen’. Wees hier welkom voor al je vragen en producten voor een natuurlijke zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Geboorte Event

Een online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint.

Geboortefotograaf Diede

Diede maakt geweldige foto’s van jullie meest bijzondere moment! Ben je klant bij ons dan krijg je een dikke vette korting bij Diede (en andersom)!

Kraamdiner

Kraamdiner levert heerlijke verse maaltijden in je kraamweek. Hierdoor kun je al je tijd en energie in je nieuwe gezin en herstel stoppen, zonder je zorgen te hoeven maken over een gezonde maaltijd. Met onze persoonlijke code Doula15, krijg je 15% korting!

Kraamzorg Angie

Een natuurlijke kraamzorg! Een gezicht tijdens de gehele kraamtijd, met als voordeel dat ze al tijdens de je zwangerschap komt kennismaken. En daarna houden jullie (indien gewenst) gedurende de zwangerschap contact en plannen jullie rond de 30ste week een intake. Dan komt ze bij jullie thuis of doen jullie dit telefonisch als jullie dit fijner vinden.

Zingy Wear

Zingy Wear maakt kleding om je kindje heel dicht bij je te dragen. Als je de code MIDOULA20 gebruikt krijg je ook 20% korting!