Zwanger

Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Misschien was het snel raak en ben je dolgelukkig, maar misschien was het een lange weg om hier te komen. De manier waarop je op dit punt gekomen bent hoort bij jouw (jullie) unieke reis. Wij willen er mede zorg voor dragen dat deze reis zo bijzonder mogelijk wordt. Zo bieden we manieren voor ontspanning en/of juist fysiek uitdagende dingen. Maar ook organiseren we mother blessings. En daarnaast bieden we natuurlijk waar onze naam vandaan komt: een Doula. Mentale en fysieke steun tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en daarna. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Woon je in Tilburg of omgeving en heb je interesse in een van onze diensten, of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Doula

Een doula is een geboortecoach speciaal voor jou. Al tijdens de zwangerschap biedt ze support op zowel emotioneel als mentaal niveau. Ze helpt je voorbereiden en toe te werken naar een bevalling waar je vol vertrouwen in kan gaan, samen. Tijdens de bevalling zal ze aanwezig zijn, en in tegenstelling tot een verloskundige, niet meer weggaan totdat de baby geboren is. Er is dus altijd een vertrouwd gezicht. Heb je hier interesse in? Lees hier dan meer.

Geboortewensen

Wil je hulp bij het op papier zetten van jouw geboortewensen (het zogenaamde ‘geboorteplan’? Dan willen we je daar graag mee helpen. We denken dan mee of jij/jullie aan alles gedacht hebben en of er bijzonderheden zijn. We zorgen er samen voor dat jullie plan duidelijk en overzichtelijk is. Lees hier meer informatie.

Massage

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lijf, zodat je kindje zo goed mogelijk kan groeien. Ook bereid je lichaam zich voor op de bevalling. Al deze veranderingen doen niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel, mentaal en energetisch iets met jou. Daarom is een massage ideaal om te ontspannen en weer op te laden. Lees hier meer.

Mother blessing

Een mother blessing is niet zomaar een alternatief voor de ‘babyshower’. Het is een ceremonieel samenzijn om de aanstaande moeder spiritueel te ondersteunen en haar kracht te geven in de reis die ze maakt. Samen met de moeder en vrouwen die haar lief zijn maken we er een onvergetelijke ervaring van. Heb je interesse in een mother blessing? Kijk dan hier.

Stuitliggingsconsult

Ongeveer 3/4% van de baby’s ligt aan het eind van de zwangerschap in stuit. Wij kunnen je helpen door na te denken over de mogelijkheden, oefeningen te geven, en moxa therapie te bieden. Kijk hier voor meer informatie.

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn en de bevalling kan jou lichaam instinctief. Je lichaam weet precies wat het tijdens de bevalling moet doen. Je hoeft er helemaal niks voor te leren. Dit is dan ook niet de reden waarom zwangerschapsyoga een fijne voorbereiding is op de geboorte en de komst van je kindje. Kijk hier voor meer informatie.