Verlies

Soms loopt een zwangerschap helaas anders dan gepland. Soms ben je dolblij en eindigt de zwangerschap te vroeg; een verliesgeboorte. Soms ben je zwanger en kan je niet dolblij zijn. Omdat blijkt dat er iets ‘mis’ is, of misschien omdat je geen ruimte hebt voor een kindje in je leven. Hoe dan ook, een zwangerschap die eindigt in verlies is altijd verdrietig. Soms eindigt de zwangerschap vanzelf, soms moet je er voor kiezen om deze stap te nemen. Maar dit besluit is nooit makkelijk. Ook bij deze donkere kant van zwanger zijn willen we je graag ondersteunen. Want dit pad hoef je nooit alleen af te leggen.

Abortus

Een zwangerschap is niet altijd gepland, en soms ook niet gewenst. Dan moeten er moeilijke beslissingen gemaakt worden en die keuzes worden nooit zomaar gemaakt. Soms blijven kindjes niet op deze aarde maar voor altijd in je hart. Dit proces kan eenzaam voelen, maar je bent niet alleen. Wij willen hier ook ondersteunen waar we kunnen. Lees hier meer.

Verliesgeboorte

Soms loopt het allemaal anders dan gepland. Dit kan verdrietig, confronterend, pijnlijk en eenzaam voelen. Je bent niet alleen, en je hoeft je niet alleen te voelen. Wij willen er voor je zijn. Kijk hier voor meer informatie.