Yoni steam

Yoni steaming is eigenlijk een andere benaming voor vaginaal stomen. Je kan een yoni steam om verschillende redenen doen, zoals bij:

♡ Het herstel na een bevalling
♡ Verminderde vruchtbaarheid
♡ Pijnlijke menstruaties met veel kramp
♡ Een onregelmatige cyclus
♡ Overmatig bloedverlies tijdens je menstruatie
♡ Een droge vagina, jeuk, pijn bij het vrijen
♡ PMS klachten

Yoni steaming helpt om energetisch je baarmoeder schoon te maken, omdat de baarmoeder een plaats is waar je pijn en verdriet kunt opslaan. Het geeft veel vrouwen een heerlijke ontspanning. Daarnaast kan het verbindend en helend werken.

Wij maken met zorg een passende kruidenmix voor jouw wensen. Zo kan je je voorstellen dat je bij een mix voor ontspanning andere kruiden gebruikt dan bij een mix om te helpen (fysiek) te herstellen na een bevalling. Wij nemen deze kruidenmix mee en daarnaast kan je kiezen uit twee verschillende opties om op te stomen.

We nemen een houten baarkruk mee waarop je kan zitten met een bak onder je waarvandaan de stoom komt. De andere optie is om op je toilet te stomen met een toiletinzet. Het gaat erop dat jij je kunt ontspannen en je kunt overgeven aan het proces. Uiteraard zorgen we voor een fijne sfeer met bijvoorbeeld kaarsjes en muziek.

Er zijn een aantal redenen waarom je beter niet kunt stomen.

♡ Heb je een spiraaltje? Dan kan je beter niet yoni stemmen omdat je baarmoeder kan samentrekken door de warme stoom. Dan kan dan vervolgens de positie van je spiraal veranderen.
♡ Om dezelfde reden (het mogelijk samentrekken van de baarmoeder) is het ook niet verstandig om te stomen als je zwanger bent.
♡ Als je menstrueert kan je beter eventjes wachten tot je menstruatie voorbij is.
♡ Heb je herpes, blaren, wondjes of bijvoorbeeld een infectie, dan kan je ook beter niet stomen.

Heb je interesse of vragen over een yoni steam? Neem dan contact met ons op.