Kinderwens

Wil jij een kindje? Wat leuk dat je bezig bent met deze bijzondere stap in je leven en je eerste stap op je weg als moeder. Wij bieden verschillende diensten aan om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op deze reis. Soms gaat zwanger worden helaas niet vanzelf en kan je misschien wat hulp gebruiken. Zo kunnen we je meer vertellen over supplementatie voorafgaand aan je zwangerschap, maar kunnen we je ook mentaal ondersteunen. Want dit proces kan zowel fysiek als mentaal uitdagend zijn. Ook in deze fase zijn we er voor jou. Lees hieronder welke opties er zijn, en als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen.

Massage

Een massage:

  • vermindert klachten en ongemakken
  • ontspant zowel lichaam en geest, en
  • biedt steun, nabijheid warmte en liefdevolle omhulling.

lees hier meer.

Preconceptueel consult

Het moederschap hoeft niet te beginnen bij een positieve zwangerschapstest. Het kan al beginnen bij een zwangerschapswens. Zodra je als moeder de wens hebt om een kindje te mogen ontvangen start het hele proces. De acties die je kunt doen om het zwanger worden te bevorderen geven helaas nooit een garantie op een zwangerschap. Desondanks maakt het niet minder belangrijk. Lees hier meer over het preconceptueel consult.

Yoga

Yoga kan zeker van meerwaarde zijn als je zwanger wilt worden. Yoga heeft een gunstig effect op de aanmaak van hormonen. Het stimuleert en reset de hormoonorganen zodat zij weer goed hun werk kunnen doen. Lees hier verder.

Yoni Steam

De baarmoeder is een plek waar we (oude) pijn kunnen opslaan. Yoni steaming kan helpen om je baarmoeder ‘op te schonen’ en zorgen los te laten. Daarnaast is het een ontspannend moment. Kijk hier voor informatie over yoni steaming.